3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ “Γεύσεις από τον τόπο μας”

3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ

«Γεύσεις από τον τόπο μας»

 

Η μεγάλη γιορτή των τοπικών παραγωγών «Γεύσεις από τον τόπο μας» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στον κήπο του Café Θέρμαι (“288”) στις 29 και 30 Απριλίου 2017.

Ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανοιχτό στο κοινό, το φεστιβάλ είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις. Τοπικοί παραγωγοί με τα εξαιρετικά προϊόντα τους, εκπλήξεις, δώρα, ενημέρωση, ψυχαγωγία!
Ένα συναρπαστικό διήμερο για τους επαγγελματίες της εστίασης που θα γνωρίσουν τους παραγωγούς μας δοκιμάζοντας τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, για τους τοπικούς παραγωγούς που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους, καθώς και για το κοινό που θα απολαύσει μοναδικές συνταγές, θα διασκεδάσει και θα ενημερωθεί για θέματα γαστρονομίας και τοπικής παραγωγής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 29 Απριλίου, ώρα 18.30

Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης.

Σάββατο 29 Απριλίου, ώρα 19.00

Ημερίδα «Η Τοπική Παραγωγή σε πρώτο πλάνο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας κ. Φιλήμων Ζαννετίδης θα μιλήσει για την πρόσφατη βράβευση της  Περιφέρειας και θα παρουσιάσει τον βραβευμένο Σεφ Σταμάτη Μισομικέ.

Μιχάλης Γεωργουδιός (Tsimas Delicatessen): «Επεξεργασία και μεταποίηση αλιευμάτων».

Μιχάλης Δραμουντανής:

«Η θεραπευτική δύναμη των φαρμακευτικών βοτάνων με τη μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας και οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών καλλυντικών».

Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 18.30

Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Το Καμάρι».

Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 19.00

Το φεστιβάλ τιμά τον Σύλλογο Γυναικών Μασσάρων «Οι Μασσαρενές». Ομιλία της Γραμματέως του Συλλόγου Σταματίας Κουρζάκη.

Ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Δωδεκανήσου, Κων/νου Θανόπουλου.

 

Στο «288» (Café Θέρμαι)
2-3 Απριλίου 2016, ώρες 11.00-20.00

Διοργάνωση: Οδηγός Εστίασης «Foodme» και Περιοδικό «Λωτός»

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Αρωγός: Σύλλογος Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Δωδ/σου

Είσοδος ελεύθερη

 

About Author

Back to top